ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάρφωμα από επαγγελματία Dunker!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάρφωμα από επαγγελματία Dunker!

Ο Dakota Elder έκανε σε μία προπόνησή του ένα από τα πιο τρελά καρφώματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αφού πάτησε πρώτα πάνω σε τοίχο πριν σηκωθεί να καρφώσει!

Το όνομα του Dakota Elder δεν λέει πολλά σε πολύ κόσμο. Όσοι όμως παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν τον έχουν απλώς ακουστά. Τον ξέρουν καλά. Και υπάρχει λόγος για αυτό.

Ο κύριος Dakota Elder λοιπόν είναι γνωστός για τα θεαματικά του καρφώματα, δηλώνοντας επαγγελματίας dunker! Όσο για τον λόγο που έχει την δυνατότητα να το υποστηρίζει αυτό; Επειδή έχει την φαντασία και τα προσόντα να κάνει καρφώματα που λίγοι έχουν σκεφτεί. Όπως το τελευταίο κάρφωμά του δηλαδή, που τον έκανε viral στις ΗΠΑ.

Τι έκανε λοιπόν ο Elder; Πήρε φόρα, πήδηξε, πάτησε σε έναν τοίχο, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και κάρφωσε! Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Απλώς δείτε το κάρφωμά του και μείνεται - κι εσείς - με το στόμα ανοιχτό:

Rate 1-10//Video credit: @christianvarela0824

A post shared by DaKota Elder (@elder) on

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24