ΗΠΑ

Ανατριχιαστική ομιλία απόφοιτου Γυμνασίου στις ΗΠΑ μετά από ήττα σε τελικό

Ανατριχιαστική ομιλία απόφοιτου Γυμνασίου στις ΗΠΑ μετά από ήττα σε τελικό

Ένας απόφοιτος High School στις ΗΠΑ έδωσε μία από τις πιο εμπνευσμένες ομιλίες των τελευταίων χρόνων μετά την ήττα της ομάδας του στον τελικό Πολιτειακού πρωταθλήματος, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους.

Ο Terrell Jones Jr. είναι ένας άσημος γκαρντ ενός άσημου Γυμνασίου που ονομάζεται Eufaula. Ακόμα και οι πολύ μυημένοι δεν τον ξέρουν. Μετά από την ομιλία που έβγαλε όμως στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας της ομάδας του από το Sylacauga με 79-78 στην παράταση του Πολιτειακού πρωταθλήματος τον έμαθαν σε όλες τις ΗΠΑ.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του - κάτι που στο τέλος δεν το κατάφερε - ο πιτσιρικάς έβγαλε μία ομιλία στην συνέντευξη τύπου τόσο ώριμη και συγκινητική που έκανε τον κόσμο να ανατριχιάσει.

Αφού κάθισε, ο νεαρός γκαρντ είδε τον προπονητή του μερικές θέσεις πιο εκεί και ξεκίνησε να μιλάει, λέγοντας τα εξής:" Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Eufaula βρέθηκε στον τελικό της Πολιτείας (σ.σ από το 1999). Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα ο κόουτς Smith μου είπε: 'Αν θέλεις να κατακτήσεις το Πολιτειακό Πρωτάθλημα πρέπει να είσαι διαφορετικός. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν πρωταθλητές'. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάθε λέξη που μου είπε. Κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόμουν στο παρκέ σκεφτόμουν ότι πρέπει να είμαι διαφορετικός. Πρέπει να ξεχωρίσω. Πρέπει να ξεχωρίσω για να δείξω ότι είμαι διαφορετικός επειδή θέλω να είμαι πρωταθλητής.

Σήμερα βρεθήκαμε έναν πόντο μακριά από το πρωτάθλημα. Ξέρω όμως ότι όλα αυτά τα νέα παιδιά στα αποδυτήρια έχουν σπουδαίο μέλλον μπροστά τους. Γιατί όλα αυτά που έχω περάσει, τα περνάνε αυτοί τώρα. Και θα περάσουν κι άλλα και θα γίνουν ακόμα καλύτεροι. Αυτός ο τύπος που κάθεται λίγο πιο πέρα (σ.σ έδειξε τον Smith) είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην ζωή μου. Δεν θα τον άλλαζα για τίποτα".

Δείτε την τρομερή ομιλία του νεαρού γκαρντ, καθώς και την αντίδραση του προπονητή του, Michael Smith, στο τέλος του VIDEO, όπου φαίνεται να βάζει τα κλάματα:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ