ΗΠΑ

Άαρον Τζάκσον: Ήταν σχεδόν μεθυσμένος στο ντεμπούτο του στο NBA

Άαρον Τζάκσον: Ήταν σχεδόν μεθυσμένος στο ντεμπούτο του στο NBA
EUROKINISSI

Ο Άαρον Τζάκσον έζησε το πιο τρελό 24ωρο της ζωής του, λίγο πριν παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συνέντευξη στην Ισπανία.

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ο Άαρον Τζάκσον είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Κίνα με τους Μπέιτζιν Ντακς. Αποφάσισε, λοιπόν, να μεταβεί στις ΗΠΑ και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ένα από τα τελευταία της περσινής regular season του ΝΒΑ. Τι ακολούθησε; Ίσως το πιο τρελό 24ωρο της ζωής του Αμερικανού γκαρντ, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε Podcast στην Ισπανία.

"Είδα κάποιες ωραίες φάσεις στο ματς. Τις έγραψα στο κινητό μου για να τις πάρω πίσω στην Κίνα και το βράδυ βγήκα, ήπια, κάπνισα και γενικά έκανα όλα αυτά που κάνουν οι ενήλικες στο Λος Άντζελες. Το πρωί, όμως, δέχθηκα μία κλήση από τον μάνατζερ μου. «Μπορείς να παίξεις αύριο;», μου είπε. Δεν μπορούσα καν να καταλάβω ποιος είναι. Μετά τον ρώτησα: «Τι εννοείς; H χρονιά τελείωσε». Κι εκείνος μου απάντησε: «Οι Ρόκετς ξέρεις ότι πάντα σε ήθελαν. Κάποιος σε είδε χθες και θέλουν να παίξεις μαζί τους στα playoffs»", είπε αρχικά ο Τζάκσον.

"Αμέσως είπα το ναι. Οι Ρόκετς έπαιζαν στο Σακραμέντο κι έτσι έπρεπε να πάρω το ιδιωτικό jet του ιδιοκτήτη της ομάδας για να φτάσω έγκαιρα εκεί. Πήγαινα για την πτήση έχοντας σχεδόν αφυδατωθεί από τη νύχτα που πέρασε, ενώ δεν είχα καν μπασκετικά παπούτσια. Προσπάθησα να πιω όσα περισσότερα μπουκάλια νερό γινόταν. Κοιτούσα τον ιδιοκτήτη και την οικογένεια του και αναρωτιόμουν αν νόμιζαν πως ήμουν μεθυσμένος. Ούτε μπάνιο δεν είχα κάνει. Είχα ζήσει μία από εκείνες τις νύχτες στο Λος Άντζελες που βλέπουμε στις ταινίες", συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τελικά, ο Τζάκσον πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα. Και παπούτσια βρήκε. Πήρε από τον Τρέβορ Αρίζα -που δεν θα έπαιζε-, τα οποία βέβαια ήταν μεγαλύτερα από το νούμερο του. Κατάφερε, όμως, να παίξει σχεδόν 35 λεπτά απέναντι στους Κινγκς και να μετρήσει 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο ντεμπούτο του στον "μαγικό κόσμο".

"Είπα στον Τζον Λούκας (σ.σ. μέλος του προπονητικού τιμ) για τη βραδιά που πέρασα. Και μου είπε «Είναι μπάσκετ. Μπες απλά στο παρκέ και παίξε»", είπε ακόμα. Μπορεί στη συνέχεια να μην βοήθησε πολύ τους Ρόκετς στα playoffs καθώς η συμμετοχή του ήταν μικρή, αλλά το σημαντικό για τον ίδιο είναι πως βίωσε την εμπειρία του ΝΒΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ