Χωρίς μπλούζα σούταρε ακόμα χειρότερα!

Χωρίς μπλούζα σούταρε ακόμα χειρότερα!

Ένας γραφικός φίλαθλος στο Κολεγιακό πρωτάθλημα κληρώθηκε να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και μετά την 1η αποτυχημένη προσπάθεια έβγαλε την μπλούζα του (!) μήπως αλλάξει την τύχη του. Spoiler alert: Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα!

Ένας φίλαθλος του Κολεγίου της Oklahoma αποφάσισε στον αγώνα της ομάδας του με το Texas Tech να φτάσει την γραφικότητα σε νέα ύψη. Πώς; "Καταστρέφοντας" με τον τρόπο του το κλασικό happening των Αμερικανών που δίνουν σε έναν φίλαθλο την ευκαιρία να σουτάρει από το κέντρο για να κερδίσει δώρο!

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος λοιπόν κληρώθηκε να σουτάρει από το κέντρο. Στην πρώτη του προσπάθεια λοιπόν δεν βρήκε καλάθι. Όλα φυσιολογικά μέχρι εδώ. Αυτό που ακολούθησε βέβαια μόνο φυσιολογικό δεν ήταν. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος φίλαθλος είχε και δεύτερη ευκαιρία, αποφασίζοντας ότι για να έχει καλύτερη τύχη έπρεπε να βγάλει την μπλούζα του! Ούτε αυτό έμελλε να τον βοηθήσει όμως, αφού η μπάλα κατέληξε πάνω από το καλάθι! Ο ίδιος δεν πτοήθηκε πάντως, στέλνοντας φιλάκια στην κάμερα!

Δείτε το αστείο VIDEO, το οποίο έχει ήδη γίνει viral στις ΗΠΑ:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24