NCAA

Το "θωρηκτό" Γουίλιαμσον παρέσυρε και το Σεντ Τζονς

Το "θωρηκτό" Γουίλιαμσον παρέσυρε και το Σεντ Τζονς
AP PHOTO/GERRY BROOME

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον πραγματοποίησε άλλη μία εκθαμβωτική εμφάνιση κόντρα στο Σεντ Τζονς, κάνοντας τις ομάδες του ΝΒΑ να τρίβουν τα μάτια τους (VIDEO).

Το Σεντ Τζονς μπήκε στη λίστα των ομάδων που... ισοπέδωσε ο Ζάιον Γουίλιαμσον. Το παιδί-θαύμα του κολεγιακού μπάσκετ έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στο Σεντ Τζονς, οδηγώντας το Ντιουκ σε επιβλητική νίκη με 91-61 το βράδυ του Σαββάτου (2/2) στο Cameron Indoor Stadium, την 5η στη σειρά και 19η επί συνόλου 21 αγώνων για την ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι.

Ο εκρηκτικός πρωτοετής πέτυχε 29 πόντους με 12/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ, έκλεψε 5 φορές τη μπάλα και έκοψε 2 σουτ στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε, φροντίζοντας παράλληλα να προσφέρει πάρα πολλές θεαματικές φάσεις. Πολύ καλοί ήταν ακόμα και οι Αρ Τζέι Μπάρετ (15 πόντοι, 14 ριμπάουντ), Κάμερον Ρέντις (16 πόντοι) και Τρε Τζόουνς (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα) για τους Μπλου Ντέβιλς.

Όλα τα βλέμματα, πάντως, ήταν στραμμένα στο επόμενο Νο. 1 του Draft, που μίλησε και για την προοπτική να παίξει στους Νικς παρέα με τους Κάϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ! " Θα ήταν τρομερό να παίξω με τον KD και τον Καϊρί, αλλά όποια ομάδα κι αν με επιλέξει στο Draft, θα είμαι έτοιμος να παίξω σκληρά και να δουλέψω. Είμαι όμως ακόμα στο κολέγιο και απολαμβάνω την διαδικασία", τόνισε ο 18χρονος φόργουορντ.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του Ζάιον Γουίλιαμσον:


Photo credits: AP Photo/Gerry Broome
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ