NCAA

Το νέο σόου του Ζάιον Γουίλιαμσον ενώπιον του ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Το νέο σόου του Ζάιον Γουίλιαμσον ενώπιον του ΛεΜπρόν Τζέιμς!
AP PHOTO/ZACK WAJSGRAS

Το Ντιουκ νίκησε την Βιρτζίνια εκτός έδρας (81-71) και ο Ζάιον Γουίλιαμσον προσέφερε πάλι άφθονο θέαμα, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παρακολουθεί στις κερκίδες (VIDEOS).

Όλοι θέλουν να δουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον αυτές τις ημέρες στην Αμερική. Ακόμα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο "Βασιλιάς" εκμεταλλεύτηκε το κενό στο πρόγραμμα των Λέικερς και πήγε το Σάββατο στην Βιρτζίνια μαζί με τον Ραζόν Ρόντο για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι του κολεγιακού πρωταθλήματος μεταξύ του Ντιουκ και της Βιρτζίνια, δύο ομάδες που θεωρούνται μεγάλα φαβορί για το φετινό Final Four.

Το πρόσωπο του αγώνα, βέβαια, δεν ήταν άλλο από τον Ζάιον Γουίλιαμσον. Ο εκρηκτικός φόργουορντ δεν κράτησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του για τον "Βασιλιά", ωστόσο είχε 18 πόντους, 6/8 σουτ, 5/7 βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα και 5 λάθη. Και όλα αυτά σε ένα ματς που την διαφορά την έκαναν τελικά τα τρίποντα. Οι Μπλου Ντέβιλς είχαν 13/21, με τους Αρ Τζέι Μπάρετ (26 πόντοι, 6/10 τρίποντα) και Κάμερον Ρέντις (17 πόντοι, 5/8 τρίποντα) να σέρνουν τον χορό και τον Τρε Τζόουνς να προσθέτει 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Κάπως έτσι το Ντιουκ κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι του κολεγιακού πρωταθλήματος, σπάζοντας ταυτόχρονα το σερί των 13 νικών που μετρούσε η Βιρτζίνια στο γήπεδό της.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ζάιον Γουίλιαμσον:




Photo credits: AP Photo/Zack Wajsgras
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ