NCAA

Το φινάλε της χρονιάς σε αγώνα του NCAA!

Το φινάλε της χρονιάς σε αγώνα του NCAA!

Ohio State και Penn State πρόσφεραν στον κόσμο το πιο τρελό φινάλε της χρονιάς μέχρι στιγμής, αφού ευστόχησαν σε διαδοχικά τρίποντα από τα 9 και τα 11 μέτρα αντίστοιχα, με το δεύτερο να κερδίζει με 82-79!

Υπάρχει λόγος που ο κόσμος πιστεύει ότι στο μπάσκετ μπορούν να γίνουν τα πάντα. Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να βιαστείς να πανηγυρίσεις ή να στεναχωρηθείς όταν βλέπεις έναν αγώνα μπάσκετ: Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει. Κάτι που κατάλαβαν καλά όσοι είδαν τον αγώνα του Ohio State με το Penn State.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Το Penn State ήταν έτοιμοι να κάνει την έκπληξη κόντρα στο Νο13 της κατάταξης του NCAA, Ohio State, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 79-76 με λίγα δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα. Τότε όμως πήρε την μπάλα ο Keita Bates-Diop και με τρίποντο από τα 9 μέτρα ισοφάρισε σε 79-79 μέσα σε αποθέωση!

Ενώ όμως όλο το γήπεδο ήταν στο πόδι (αφού το Ohio αγωνιζόταν εντός έδρας), ήταν η σειρά του Penn State να απαντήσει, με τον Tony Carr να κατεβάζει την μπάλα και να ευστοχεί (με ταμπλό) σε σουτ από τα 11 μέτρα, "παγώνοντας" το γήπεδο!

Αρκετά όμως με τα λόγια. Απλώς δείτε το VIDEO:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ