NCAA

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Και τώρα το ΝΒΑ

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Και τώρα το ΝΒΑ

Ο απολογισμός του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Τελικό Τουρνουά του NCAA, ο αποχαιρετισμός στο Oregon και το επόμενο βήμα του Ελληνα ομογενή: το ΝΒΑ (VIDEO).

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν κατάφερε να οδηγήσει το Oregon στον τελικό του Final Four , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η χρονιά έληξε άδοξα για τον Ελληνα ομογενή γκαρντ. Ο Ντόρσεϊ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Oregon καθ' όλη τη διάρκεια του Τελικού Τουρνουά και αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της March Madness τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, απογειώνοντας παράλληλα και τις μετοχές του ενόψει του Draft του ΝΒΑ.

Κοιτώντας πίσω αυτή θα αποτελεί πάντοτε μία καλή ανάμνηση. Ήταν καλή σεζόν αλλά δεν τα καταφέραμε για λίγο. Αυτή τη στιγμή μας πονάει αλλά αργά ή γρήγορα θα επουλωθούν οι πληγές μας. Θα θυμάμαι αυτά τα παιδιά για πάντα. Σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαίο τεχνικό τιμ. Ήταν όλοι τους σπουδαίοι άνθρωποι γύρω από την ομάδα” δήλωσε μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού του NCAA ο Ντόρσεϊ, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά στο Oregon. Στόχος του δεν είναι άλλος από το ΝΒΑ.

Ο απολογισμός του Ντόρσεϊ με στατιστικά

Στους πέντε αγώνες του Τελικού Τουρνουά ο 21χρονος γκαρντ είχε απολογισμό 23,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 35,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με ποσοστό 59,7% εντός πεδιάς, με 60,6% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και με 75,7% στις ελεύθερες βολές. Μέχρι πρότινος λίγοι τον υπολόγιζαν πάνω από τη μέση του δεύτερου γύρου του Draft. Έπειτα, όμως, από τέτοιο τουρνουά, δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στα τέλη του πρώτου γύρου...

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Τάιλερ Ντόρσεϊ από το Τελικό Τουρνουά του NCAA:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ