NCAA

Προπονητής και παίκτης στο NCAA κλαίνε στο τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου

Προπονητής και παίκτης στο NCAA κλαίνε στο τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου

Λύγισαν και οι πέτρες σε αγώνα του NCAA όταν ένας προπονητής απέσυρε τον (τελειόφοιτο) παίκτη του στον πάγκο και έβαλε τα κλάματα όταν τον πήρε αγκαλιά, αφού αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνα που του έδινε οδηγίες.

Σε μία περίοδο που το NCAA έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με το σκάνδαλο που έχει προκύψει για χρηματισμό παικτών, ένας προπονητής και ένας παίκτης ενός άσημου Κολεγίου πρόσφεραν στον κόσμο μία από τις πιο αληθινές και παράλληλα συγκινητικές στιγμές της φετινής σεζόν.

Ο λόγος για τον τεχνικό του Κολεγίου Fairfield, Syndey Johnson, και τον 4ετή παίκτη του, Tyler Nelson, οι οποίοι στην ήττα της ομάδας τους από το Iona στον τελικό της Metro Atlantic Athletic Conference ήξεραν ότι πιθανότατα συνυπήρξαν για τελευταία φορά στο παρκέ. Κι αυτό γιατί με το Fairfield να γνωρίζει την ήττα με 83-71, οι πιθανότητες να πάρει πρόσκληση για το τελικό τουρνουά του NCAA είναι μηδανιμές.

Με το παιχνίδι λοιπόν να οδεύει προς το τέλος του και να έχει κριθεί, ο Johnson αποφάσισε να αποσύρει τον Nelson από το παρκέ για να αποθεωθεί ο παίκτης του. Όταν όμως ο Nelson (ο οποίος είναι μάλιστα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Κολεγίου) τον πλησίασε ο Johnson δεν άντεξε. Τον πήρε αγκαλιά και έκλαιγε στον ώμο του, ψιθυρίζοντάς του κάποιες λέξεις, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Δείτε το τρομερό VIDEO:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ