NCAA

Πρόκριση με καλό Μήτρου-Λονγκ για το Iowa State

Iowa State guard Naz Mitrou-Long (15) walks on the court during the second half of an NCAA college basketball game against Baylor, Saturday, Feb. 25, 2017, in Ames, Iowa. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Iowa State guard Naz Mitrou-Long (15) walks on the court during the second half of an NCAA college basketball game against Baylor, Saturday, Feb. 25, 2017, in Ames, Iowa. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να είναι εξαιρετικός, το Iowa State επιβλήθηκε με 92-83 του Oklahoma State και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Περιφέρειας Big-12.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη του Iowa State με 92-83 επί του Oklahoma State, με την οποία η ομάδα του προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τουρνουά της Big-12.

Ο ομογενής γκαρντ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και είχε 14 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μόντε Μόρις με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Ντιόντε Μπάρτον να προσθέτει 17 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Τζαούν Έβανς είχε 29 πόντους και ο Τζέφρι Κάρολ 21 πόντους.

Στα ημιτελικά του τουρνουά το Iowa State θα αντιμετωπίσει το Κολέγιο του TCU, το οποίο έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε το Νο1 της κατάταξης Kansas.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Iowa State και του Μήτρου Λονγκ από τον αγώνα:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ