ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκαλεί τρόμο το Ντιούκ, διέλυσε το Κεντάκι στην πρεμιέρα του NCAA!

Duke forward RJ Barrett (5) shoots around Kentucky forward Reid Travis (22) during the first half of an NCAA college basketball game at the Champions Classic in Indianapolis on Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/AJ Mast)
AP Photo/AJ Mast AP PHOTO/AJ MAST

Το Ντιούκ έκανε πάρτι κόντρα στο ισχυρό Κεντάκι στην πρεμιέρα του NCAA, διαλύοντάς το με 118-84, με την τριάδα των πρωτοετών Μπάρετ/Γουίλιαμσον/Ρέντις να σημειώνει 83 πόντους!

Το Ντιούκ φρόντισε να δείξει στην πρεμιέρα του NCAA ότι όλος αυτός ο θόρυβος που υπάρχει γύρω από την ομάδα έχει βάση . Στο θεωρητικά σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας στο Κολεγιακό πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στο πανίσχυρο Κεντάκι, διαλύοντάς το με το εμφατικό 118-84!

Οι "Μπλου Ντέβιλς" μετέτρεψαν από νωρίς το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού λιγότερο από 10 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα το σκορ ήταν ήδη 34-13 υπέρ τους! Δεν έμειναν μάλιστα εκεί, παρά απλώς συνέχισαν να ανεβάζουν την διαφορά, φτάνοντας να προηγηθούν ακόμα και με 37 πόντους διαφορά (91-54) στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, σε μία απίστευτη επίδειξη δύναμης.

Η τριάδα των μαγικών πρωτοετών - που ίσως καταλήξουν στις 3 πρώτες θέσεις του NBA Draft του 2019! - έκανε όλη την ζημιά για τους νικητές, με τον Αρ Τζέι Μπάρετ να έχει 33 πόντους, τον Ζάιον Γουίλιαμσον 28 πόντους και τον Κάμ Ρέντις 22 πόντους. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έσπασαν και το ρεκόρ πόντων σε ντεμπούτο πρωτοετή στην ιστορία της ομάδας, το οποίο ανήκε από πέρυσι στον - νυν παίκτη των Κινγκς και Νο2 του περασμένου ΝΒΑ Draft - Μάρβιν Μπάγκλεϊ με 25 πόντους.

Για τους ηττημένους, που υποχρέωσαν τον θρυλικό προπονητή τους, Τζον Καλιπάρι, στην βαρύτερη ήττα της καριέρας του, ο Κέλντον Τζόνσον είχε 23 πόντους και ο Ριντ Τράβις 22 πόντους.

AP Photo/AJ Mast







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ