ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτης στο NCAA τελείωσε αγώνα με 8/8 τρίποντα!

Kansas guard Lagerald Vick (24) salutes after a three-point basket during the second half of an NCAA college basketball game against Vermont in Lawrence, Kan., Monday, Nov. 12, 2018. Vick scored 32 points in the game. Kansas defeated Vermont 84-68. (AP Photo/Orlin Wagner)
AP Photo/Orlin Wagner AP PHOTO/ORLIN WAGNER

Ο Λατζέραλντ Βικ του Κάνσας έγινε... ήρωας για μία μέρα στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα, αφού είχε 32 πόντους με 8/8 τρίποντα στη νίκη της ομάδας του επί του Βερμόντ!

Ο αγώνας του πανίσχυρου Κάνσας (Νο2 στο NCAA) με το Βερμόντ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περνούσε στα... ψιλά. Ο τεταρτοετής γκαρντ του Κάνσας όμως, Λατζέραλντ Βικ, φρόντισε να κάνει ένα αδιάφορο παιχνίδι... viral!

Ο Βικ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της κολεγιακής του καριέρας με την φανέλα του Κάνσας, αφού είχε 32 πόντους με 8/8 τρίποντα (και 4/6 δίποντα) στη νίκη της ομάδας του με 84-68!

Ο τεταρτοετής γκαρντ - ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ευστοχήσει σε περισσότερα από 5 τρίποντα στο Κολεγιακό πρωτάθλημα - πήρε... φωτιά από νωρίς και "εκτέλεσε" το Βερμόντ, για να δηλώσει στην συνέχεια ότι " απλώς είχα αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου με προκάλεσαν πριν από το παιχνίδι και βγήκα να παίξω για την ομάδα".

Δείτε το VIDEO με το ρεσιτάλ του Βικ:

AP Photo/Orlin Wagner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ