NCAA

Όγκουστ, όπως λέμε... Ντάνκαν

Όγκουστ, όπως λέμε... Ντάνκαν

Ο Ζακ Όγκουστ ισοφάρισε την ιστορική επίδοση του Τιμ Ντάνκαν, που κρατούσε 20 χρόνια, μαζεύοντας 22 (!) ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι στο NCAA. Την ίδια βραδιά που ο αρχηγό των Σαν Αντόνιο Σπερς ξεπέρασε τα 15.000 "σκουπίδια" στο ΝΒΑ (VIDEO).

Όταν κερδίζεις τους πρωταθλητές, τότε κάτι... κάνεις καλά. Το Notre Dame του Ζακ Όγκουστ επέστρεψε από το -16 του ημιχρόνου στον προημιτελικό του ACC Tournament του κολεγιακού πρωταθλήματος, για να πάρει τη νίκη - πρόκριση (84-79) στα ημιτελικά του τουρνουά. Με τον ομογενή φόργουορντ/σέντερ να κάνει θραύση. Κυριολεκτικά!

Ο τεταρτοετής παίκτης των "Fighting Irish" ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, έχοντας 19 πόντους (με 8/13 δίποντα, 3/6 βολές) και... 22 ριμπάουντ. Ναι καλά διαβάστε, μάζεψε 22 ριμπάουντ. Ισοφάρισε έτσι τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της post season στην ACC, μετά από είκοσι χρόνια.

Όγκουστ, όπως λέμε... Ντάνκαν

Θυμίζουμε πως ο Ζακ Όγκουστ βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του ελληνικού διαβατηρίου, που θα του δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσει μελλοντικά την Εθνική ομάδα, σε διεθνείς διοργανώσεις.

Δείτε την ιστορική βραδιά του 22χρονου φόργουορντ/σέντερ

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ