NCAA

O "νέος Curry" έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ!

Oklahoma's Trae Young (5) during an NCAA college basketball game during the Phil Knight Invitational tournament in Portland, Ore., Friday, Nov. 24, 2017. (AP Photo/Timothy J. Gonzalez)
AP Photo/Timothy J. Gonzalez AP PHOTO/TIMOTHY J. GONZALEZ

Ο Trae Young, στον οποίο έχουν κολλήσει το παρατσούκλι του "νέου Stephen Curry" κατάφερε για ακόμα μία φορά να τρελάνει κόσμο, σημειώνοντας 44 πόντους σε αγώνα της Oklahoma!

Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, ο Trae Young ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του ενόψει του draft του ΝΒΑ, δικαιολογώντας το προσωνύμιο "νέος Stephen Curry" που του έχουν δώσει!

O πρωτοετής γκαρντ του Κολεγίου της Oklahoma (ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ και πασέρσ το NCAA αυτή τη στιγμή) έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ, οδηγώντας την ομάδα του σε μία τρομερά δύσκολη νίκη με 98-96 επί του Baylor.

O Young ήταν για ακόμα μία φορά ασταμάτητος, ευστοχώντας στο ένα σουτ μετά το άλλο που επιχείρησε από απόσταση 9.5 και 10 μέτρων, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους με 5/9 τρίποντα, 6/11 τρίποντα, 16/19 βολές, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 1 κόψιμο σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι της Oklahoma με το Baylor, όπου ξεχωρίζουν τα τρελά σουτ του Young, καθώς και τις - όπως αποδείχθηκε - νικητήριες βολές του:


AP Photo/Timothy J. Gonzalez
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ