NCAA

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ έφερε τα πάνω-κάτω στο ντραφτ του 2018!

Sierra Canyon's Marvin Bagley III #35 is seen against La Lumiere during a high school basketball game at the 2017 Hoophall Classic on Monday, January 16, 2017, in Springfield, MA.. Sierra Canyon won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
(AP Photo/Gregory Payan) AP

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ (και υποψήφιος για το Νο1 του ντραφτ του 2019), ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ, ανακοίνωσε ότι θα πάει Κολέγιο έναν χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο, επέλεξε το Ντιούκ και έφερε... πανικό στο ντραφτ του 2018!

Τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ δεν τον ξέρει ακόμα πολύς κόσμος. Σύντομα ωστόσο θα τον μάθει. Και ο λόγος είναι ότι αυτός ο πιτσιρικάς ήταν υποψήφιος για το Νο1 του ντραφτ του 2019, αλλά τελικά είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί στην πρώτη 5αδα του ντραφτ του... 2018! Κι όμως, είναι αλήθεια!

Ο 18χρονος πάουερ φόργουορντ ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει τα χαρτιά του για να φοιτήσει στο Κολέγιο από την φετινή σεζόν (2017/18), αφού έχει ολοκληρώσει τις ακαδημαίκές υποχρεώσεις του στο High School, ενώ χθες (14/8) ανακοίνωσε και το Κολέγιο που θα φοιτήσει: Το θρυλικό Ντιούκ του Μάικ Σιζέφσκι!

Η απόφαση αυτή του Μπάγκλεϊ αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στο ντραφτ του 2018, το οποίο έτσι κι αλλιώς θεωρείτο πολύ δυνατό. Κι αυτό γιατί ξαφνικά προστέθηκε σε αυτό ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο, αφού ο Μπάγκλεϊ είναι ένας αριστερόχειρας φόργουορντ με ύψος 2.11 μέτρων και πλούσια αθλητικά προσόντα και ικανότητα να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Το μόνο που χρειάζεται πλέον για να έρθουν και επίσημα τα πάνω-κάτω στο επόμενο ντραφτ είναι να εγκρίνει το ΝCAA το αίτημα του Μπάγκλεϊ να φοιτήσει από φέτος στο Κολέγιο.

Στο μεταξύ παρακολουθήστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπάγκλεϊ από την φετινή σεζόν, προκειμένου να καταλάβετε κι εσείς γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος για χάρη του στις ΗΠΑ:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ