NCAA

O ΛαΒάρ Μπολ πήρε τον γιο του, ΛιΆντζελο, από το UCLA!

FILE - In this June 23, 2017, file photo, LaVar Ball, right, father of Los Angeles Lakers draft pick Lonzo Ball, listens to his son during the NBA basketball team's news conference in El Segundo, Calif. Ball brought his roadshow to Las Vegas this week for the high school showcase basketball tournaments. As is usually the case, he is stealing the show. (AP Photo/Jae C. Hong, File)
AP Photo/Jae C. Hong, File AP PHOTO/JAE C. HONG, FILE

O ΛαΒάρ Μπολ ξαναχτύπησε, αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει τον γιο του, ΛιΆντζελο Μπολ. από το Κολέγιο του UCLA, ενώ φήμες τον θέλουν να ψάχνει ομάδα τόσο για τον ΛιΆντζελο, όσο και για τον 16χρονο ΛαΜέλο Μπολ στο εξωτερικό!

Ο ΛαΒάρ Μπολ αποφάσισε ότι δεν μπορεί άλλο να βλέπει τον γιο του, ΛιΆντζελο, απλώς να... κάθεται και να περιμένει πότε θα λήξει η τιμωρία που του επιβλήθηκε από το UCLA λόγω της σύλληψής του με την κατηγορία της ληστείας στην Κίνα. Τι έκανε λοιπόν; Πήρε τον γιο του από το Κολέγιο!

Ο πατέρας του Λόνζο Μπολ των Λέικερς ανακοίνωσε την απόφασή του στο δίκτυο ESPN, τονίζοντας ότι " δεν πρόκειται απλώς να κάθομαι να βλέπω τι γίνεται. Οι συνέπειες που υπέστη (σ.σ ο ΛιΆντζελο) ήταν πιο αυστηρές από αυτές στην Κίνα. Βασικά είναι σαν να είναι φυλακισμένος εδώ". Ο Μπολ και οι δύο συμπαίκτες του αποκλείστηκαν επ' αόριστον από την ομάδα, μην έχοντας το δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες, να προπονηθούν ή έστω να ταξιδέψουν με τους συμπαίκτες τους.

"Θα τον ετοιμάσω καλύτερα για το ντραφτ από ότι το UCLA. Δεν θα πάρει μεταγραφή σε άλλο Κολέγιο. Το πλάνο είναι να παίξει στο ΝΒΑ" συμπλήρωσε ακολούθως ο Μπολ, την ίδια στιγμή που δημοσίευμα του δικτύου "Yahoo!Sports" αναφέρει ότι ο εκκεντρικός επιχειρηματίας ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό τόσο για τον ΛιΆντζελο, όσο και για τον μικρότερο γιο του, τον 16χρονο ΛαΜέλο Μπολ, ο οποίος έχει πάντως ήδη αποδεχθεί υποτροφία από το UCLA!

Όπως και να έχει, η οικογένεια Μπολ κατάφερε για μία ακόμα φορά με τις πράξεις της να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί της. Και αυτό προφανώς ήταν που ήθελε ο ΛαΒάρ Μπολ. Το τι θα ακολουθήσει δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή.

AP Photo/Jae C. Hong, File

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ