NCAA

Ο Κιλιάν Τιλί παίζει βόλεϊ και δεν χάνει τρίποντο!

Gonzaga forward Killian Tillie (33) celebrates during the second half of an NCAA college basketball game against Pepperdine in Spokane, Wash., Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Young Kwak)
AP Photo/Young Kwak AP PHOTO/YOUNG KWAK

Ο αδελφός του Κιμ Τιλί, Κίλιαν Τιλί, τρέλανε κόσμο σε VIDEO που συμμετείχε, αφού πήρε μία μπάλα μπάσκετ και άρχισε να ευστοχεί από παντού. Η λεπτομέρεια: Το έκανε σουτάροντας σαν να κάνει πάσα με δάκτυλα στο βόλεϊ!

Ο Κίλιαν Τιλί (20 χρονών, 2.08 μέτρα), αδελφός του Κιμ Τιλί του Ολυμπιακού, έχει το βόλεϊ στο DNA του, αφού ο πατέρας τους, Λοράν Τιλί, είναι πρώην βολεϊμπολίστας και νυν προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Γαλλίας. Και, όπως φαίνεται, εκτός από καλός στο μπάσκετ είναι εξαιρετικός και στο άθλημα του πατέρα του.

Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στην Ευρώπη και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο Κολέγιο του Gonzaga, κλήθηκε στο πλαίσιο ενός VIDEO να πάρει αρχικά μία μπάλα του βόλεϊ και ακολούθως μία μπάλα του μπάσκετ και να αρχισει να σουτάρει προς ένα καλάθι. Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Έπρεπε να ευστοχήσει προσπαθώντας να κάνει πάσα με δάκτυλα όπως στο βόλεϊ.

Ο Τιλί λοιπόν δέχθηκε την πρόκληση. Και τρέλανε κόσμο, αφού ευστόχησε από παντού! Από την γραμμή των βολών, από το τρίποντο, από το κέντρο, από την αριστερή γωνία και - για κερασάκι στην τούρτα - ξανά από την αριστερή γωνία, αλλά με την πλάτη γυρισμένη στο καλάθι!


AP Photo/Young Kwak
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ