NCAA

Νέα φοβερή εμφάνιση του Γουίλιαμσον στον περίπατο του Ντιουκ

Νέα φοβερή εμφάνιση του Γουίλιαμσον στον περίπατο του Ντιουκ
AP PHOTO/ROBERT FRANKLIN

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον δημιούργησε πάλι τρομερές φάσεις στην άνετη νίκη του Ντιουκ επί του Νοτρ Ντέιμ με 83-61. Δείτε τι έκανε το νέο παιδί-θαύμα του αμερικανικού μπάσκετ (VIDEOS).

Θεωρείται ό,τι πιο κοντινό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει εμφανιστεί στο μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια και ο Ζάιον Γουίλιαμσον φροντίζει να δικαιώνει συνεχώς τις τεράστιες προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν. Ο πρωτοετής φόργουορντ πραγματοποίησε άλλη μία πληθωρική εμφάνιση στην εύκολη νίκη του Ντιουκ επί του Νοτρ Ντέιμ με 83-61, δημιουργώντας ουκ ολίγα highlights.

Ο Γουίλιαμσον τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 9/11 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/9 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 τάπες, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους μέσους όρους του (22,0 πόντοι, 9,2 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ, 2,0 κλεψίματα, 2,0 τάπες) στο κολεγιακό πρωτάθλημα .

Στο ΝΒΑ οι ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν tanking για χάρη του και ο 18χρονος (γεννηθείς στις 6 Ιουλίου 2000) δείχνει ότι αξίζει κάθε θυσία με τις εμφανίσεις που κάνει...

Δείτε μία από τις τέσσερις τάπες του και τα highlights:





Photo credits: AP Photo/Robert Franklin
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ