NCAA

NCAA: Τρελή γενικευμένη σύρραξη, με τους παίκτες να φτάνουν στην εξέδρα

NCAA: Τρελή γενικευμένη σύρραξη, με τους παίκτες να φτάνουν στην εξέδρα

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα Κάνσας - Κάνσας Στέιτ για το NCAA, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάσσουν γροθιές στο φινάλε, ενώ ένας άρπαξε κάποια στιγμή ένα σκαμπό για να επιτεθεί!

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέται κάποιος αν αυτό που παρακολουθεί συμβαίνει στα αλήθεια. Ο αγώνας Κάνσας - Κάνσας Στέιτ (νίκη του πρώτου με 81-60) για το Κολεγιακό Πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από μία γενικευμένη σύρραξη, στην οποία ενεπλάκησαν όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων, με τον τσακωμό τους να φτάνει μέχρι την εξέδρα!

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με το σκορ στο 81-59 για το Κάνσας, ο Σίλβιο Ντε Σόουζα πήγε να ντριμπλάρει για να τελειώσει το παιχνίδι. Ο ΝταΧουάν Γκόρντον του Κάνσας Στέιτ όμως του έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό, με τον Ντε Σόουζα να εκνευρίζεται και να τρέχει και να του κάνει τάπα, αποφασίζοντας στην συνέχεια να σταθεί από πάνω του και να του πει κάποια "γαλλικά". Αυτό που ακολούθησε, μάλλον δεν το περίμενε κανείς.

Οι παίκτες του πάγκου του Κάνσας Στέιτ μπήκαν στο παρκέ με σκοπό να επιτεθούν στον Ντε Σοόυζα ο οποίος απάντησε με γροθιές, με τους παίκτες του Κάνσας να πάνε να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη που έφτασε στις πρώτες σειρές της εξέδρας. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Ντε Σόουζ πήρε ένα σκαμπό με σκοπό να χτυπήσει έναν παίκτη του Κάνσας Στέιτ, πριν κάποιος προλάβει να του την πάρει από τα χέρια!

Το φινάλε αυτής της απίστευτης σύρραξης βρήκε τους διαιτητές να αποβάλλουν (πάρα) πολύ κόσμο και - για το τυπικό της υπόθεσης - να χρεώνουν με τεχνική ποινή το Κάνσας, με τον Πίρσον ΜακΤί να ευστοχεί σε 1/2 βολές για να διαμορφώσει το τελικό 81-60.

Δείτε το VIDEO με την απίστευτη σύρραξη:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ