NCAA

NCAA: Το Ντιούκ ανέτρεψε διαφορά 23 πόντων σε 10 λεπτά!

NCAA: Το Ντιούκ ανέτρεψε διαφορά 23 πόντων σε 10 λεπτά!
AP Photo/Timothy D. Easley AP PHOTO/TIMOTHY D. EASLEY

Απίστευτα πράγματα από το Ντιούκ του Ζάιον Γουίλιαμσον, αφού κόντρα στο Λούιβιλ ανέτρεψε διαφορά 23 πόντων σε 10 λεπτά και πήρε τη νίκη με 71-69!

Το Ντιούκ του - υποψήφιου για το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019 - έδειξε τα δόντια του στο ΝCAA! Έστω και αν νωρίτερα χρειάστηκε να φανεί πιο ευάλωτο από ποτέ, δείχνοντας έτοιμο να γνωρίσει μία ντροπιαστική ήττα από το Λούιβιλ!

Η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι τα... διέλυσε όλα, αφού κατάφερε να επιστρέψει από το -23 στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 71-69!

Το Λούιβιλ αρχικά είχε βραχυκυκλώσει το Ντιούκ, ξεφεύγοντας με 38-29 στο πρώτο ημίχρονο και 59-36 με 10 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα. Αυτό που ακολούθησε ωστόσο δεν το περίμενε κανείς, με το Ντιούκ να κάνει μία επική αντεπίθεση και να τρέχει ένα επιμέρους σκορ 35-10 στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη!

Ο Γουίλιαμσον ήταν αυτός που έκανε την διαφορά για το Ντιούκ σε ακόμα ένα παιχνίδι - παίζοντας μέχρι και σέντερ - έχοντας 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Κάμερον Ρέντις (υποψήφιος για Top-5 επιλογή στο ΝΒΑ Draft 2019) να προσθέτει 22 πόντους.

Για το Λούιβιλ, ο Τζόρνταν Νόρα είχε 23 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Ντουέιν Σάτον 15 πόντους.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από την επική ανατροπή του Ντιούκ:

AP Photo/Timothy D. Easley

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ