NCAA

NCAA: Προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά το Φερλέι και το Μπελμόντ

NCAA: Προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά το Φερλέι και το Μπελμόντ
AP Photo/John Minchillo AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Το Φερλέι και το Μπελμόντ πήραν τα δύο από τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια για το τελικό τουρνουά του NCAA, νικώντας το Πρέιρ Βιου και το Τεμπλ αντίστοιχα.

Η "March Madness" ξεκίνησε! Περίπου δηλαδή, αφού πρώτα πρέπει να διεξαχθούν οι αγώνες "First Four", από τους οποίους θα προκύψουν οι 4 τελευταίες ομάδες που θα συμπεριληφθούν στις 64 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τελικό τουρνουά του NCAA, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη (21/3) .

Το Φερλέι ήταν λοιπόν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της, επικρατώντας με 82-76 του Πρέιρ Βιου και στον πρώτο γύρο του τελικού τουρνουά θα αντιμετωπίσει το πανίσχυρο Γκονζάγκα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νταρνέλ Ετζ με 33 πόντους, με τον Τζαλίλ Τζένκινς να προσθέτει 22 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Γκάρι Μπλάκστον είχε 26 πόντους και ο Ντεβόντε Πάτερσον 17 πόντους.

Ο Κέβιν ΜακΚλέιν με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Νικ Μουζίνσκι να έχει 16 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Σιζ Άλστον είχε 21 πόντους και ο Νέιτ Πιέρ-Λιούις είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

AP Photo/John Minchillo

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ