NCAA

NCAA: Μεγάλο νικητήριο καλάθι από τη Φασούλα

Vanderbilt forward Mariella Fasoula (34) plays against Connecticut during the first half of an NCAA college basketball game Wednesday, Nov. 13, 2019, in Nashville, Tenn. (AP Photo/Mark Zaleski)
Φασούλα AP PHOTO/MARK ZALESKI

Το Vanderbilt επιβλήθηκε εκτός έδρας του Washington (76-74) χάρη στο καλάθι που πέτυχε η Μαριέλλα Φασούλα στα 0.4'' για το τέλος. Το σχόλιο για τον "πάγο στις φλέβες της" και η αποθέωση στα αποδυτήρια.

Η Μαριέλλα Φασούλα συνεχίζει να βάζει -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή της, σε μεγάλες νίκες του Vanderbilt. Η διεθνής σέντερ (είναι υποψήφια για παίκτρια της χρονιάς στο NCAA) είναι αυτή που ξεχωρίζει με τη φανέλα των "Commodores" χάρη στους 16.3 πόντους και τα 8.2 ριμπάουντ που έχει κατά μέσο όρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πέραν αυτού, είναι η παίκτρια που παίρνει την ευθύνη στο φινάλε των αγώνων. Όπως, για παράδειγμα, έκανε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Washington. Το αποτέλεσμα; Ένα εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό χέρι και... νίκη για το Vanderbilt, το οποίο δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter τη φάση εξηγώντας πως η Μαριέλλα Φασούλα έχει "πάγο στις φλέβες της".

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η αποθέωση από την προπονήτριά της, στα αποδυτήρια.

AP Photo/Mark Zaleski

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ