NCAA

NCAA: Ευφάνταστο τρικ σε επαναφορά βγαλμένο από το... american football!

NCAA: Ευφάνταστο τρικ σε επαναφορά βγαλμένο από το... american football!

Το Νόρθερν Κεντάκι έκανε την επαναφορά της χρονιάς σε έναν αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος, χρησιμοποιώντας ένα τρικ που έμοιαζε βγαλμένο από το american football (VIDEO).

Απέμεναν 11,8'' για τη λήξη του τοπικού ντέρμπι μεταξύ του Νόρθερν Κεντάκι και του Ράιτ Στέιτ στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 67-64 και να έχουν την κατοχή της μπάλας. Επειδή όμως όλα συμβαίνουν στο μπάσκετ, ο κόουτς του Νόρθερν Κεντάκι αποφάσισε να σχεδιάσει κάτι ευφάνταστο στην επαναφορά, προκειμένου η ομάδα του να "ξοδέψει" όσο περισσότερο χρόνο ήταν δυνατόν. Και στράφηκε στο... american football.

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν ο Τζον Μπράνεν, κόουτς του Νόρθερν Κεντάκι; Έβαλε τους παίκτες του να κάνουν επαναφορά με όλους να βρίσκονται πίσω από την τελική γραμμή, δηλαδή εκτός αγωνιστικού χώρου. Μόλις ο ένας εξ αυτών πήρε τη μπάλα από τον διαιτητή για να κάνει την επαναφορά, οι τέσσερις συμπαίκτες του μπήκαν όλοι μαζί ταυτόχρονα τρέχοντας στο παρκέ, κάνοντας ουσιαστικά αντιπερισπασμό, προκειμένου να υποδεχτεί την πάσα αυτός που ήταν πιο κοντά.

Το αν το τρικ ήταν όντως αποτελεσματικό και μπέρδεψε τους παίκτες του Ράιτ Στέιτ ή οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν απλά να κάνουν φάουλ, είναι θέμα προς συζήτηση. Η ουσία είναι ότι οι γηπεδούχοι ξόδεψαν 7,4 δευτερόλεπτα πριν δεχτούν φάουλ και στο τέλος πήραν και τη νίκη με 68-64. Συν τοις άλλοις, έγιναν και viral...

Δείτε το τρικ που έκανε το Νόρθερν Κεντάκι:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ