NCAA

NCAA: Ο Τζορτζ Πάπας έκανε το αχρείαστο κλέψιμο της χρονιάς!

NCAA: Ο Τζορτζ Πάπας έκανε το αχρείαστο κλέψιμο της χρονιάς!

Ο Τζορτζ Πάπας του Κολεγίου του Μονμάουθ έγινε viral για λάθος λόγο στην ήττα με 57-112 από το Κάνσας, αφού δεν τήρησε έναν από τους άγραφους νόμους που ισχύουν στο μπάσκετ.

Ο Τζορτζ Πάπας είναι πιθανό να έχει ελληνικές ρίζες, με τον πατέρα του να ονομάζεται Στιβ Πάπας. Έχει ύψος 1.96 μέτρα, είναι γκαρντ και βρίσκεται στην τρίτη σεζόν του στο Κολέγιο του Μονμάουθ. Και έγινε viral για τον πιο λάθος λόγο.

Με το πανίσχυρο Κάνσας να έχει διαλύσει το Μονμάουθ, ο γκαρντ της ομάδας, Τρίσταν Εναρούμα, ακολούθησε τον... πατροπαράδοτο δρόμο και με το σκορ στο 110-55 άρχισε να ντριμπλάρει τη μπάλα με σκοπό να μην επιχειρήσει σουτ, τηρώντας τον άγραφο νόμο που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Τζορτζ Πάπας ωστόσο δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Πήγε λοιπόν και έκλεψε τη μπάλα και ακολούθως έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο και κάρφωσε (!) λέγοντας και μερικά "γαλλικά", με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή!

Το τέλος του αγώνα βρήκε το Κάνσας να επικρατεί τελικά με 112-57, αλλά όλο τον κόσμο να αναρωτιέται τι σκεφτόταν ο Πάπας, με πρώτο τον προπονητή του, Κινγκ Ράις, ο οποίος δήλωσε: " Είμαι σούπερ, σούπερ, σούπερ ανταγωνιστικός, αλλά χάσαμε την ψυχραιμία μας στο τέλος. Είμαστε πίσω με 100 πόντους και πάμε και καρφώνουμε και αρχίζουμε και φωνάζουμε κιόλας. Αυτό είναι αχαρακτήριστο. Όταν χάνεις από μία καλύτερη ομάδα, δίνεις το χέρι σου και βγαίνεις από το παρκέ".

Για την ιστορία, ο Πάπας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 πόντους με 4/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ την φετινή σεζόν έχει συνολικά 5.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 14.5 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με την φάση που έκανε viral τον Πάπας:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ