NCAA

Ήττα και αποκλεισμός για τον θετικό Αντετοκούνμπο

Ήττα και αποκλεισμός για τον θετικό Αντετοκούνμπο
OFFICIAL DAYTON TWITTER ACCOUNT

Το VCU αποδείχθηκε ανώτερο του Dayton, κερδίζοντας στο τέλος με 77-72, αποκλείοντάς το από την συνέχεια του τουρνουά της περιφέρειας Atlantic 10.

Το Dayton πάλεψε κόντρα στο δυνατό VCU, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Κώστα Αντετοκούνμπο ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προηγήθηκε με 70-65, ωστόσο πέντε σερί πόντοι του Jonathan Williams έβαλαν "ταφόπλακα" στις ελπίδες τους, με το VCU να παίρνει τελικά τη νίκη με 77-72 και παράλληλα την πρόκριση για την προημιτελική φάση του τουρνουά της περιφέρειας Atlantic 10.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήρθε από τον πάγκο, όντας ένας από τους μόλις 7 παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, και είχε θετική παρουσία, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους με 3/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/3 βολές, 2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Ο Justin Tillman με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Jonathan Williams με 14 πόντους ήταν οι κορυφαίοι του VCU. Για το Dayton, o Trey Landers είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Josh Cunningham 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ