NCAA

Η πιο clutch παίκτρια στην ιστορία του NCAA!

Notre Dame's Arike Ogunbowale sinks a 3-point basket over Mississippi State's Victoria Vivians, right, to defeat Mississippi State 61-58 in the final of the women's NCAA Final Four college basketball tournament, Sunday, April 1, 2018, in Columbus, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
AP Photo/Ron Schwane AP PHOTO/RON SCHWANE

Τρελό φινάλε στον τελικό του NCAA Γυναικών με την Arike Ogunbowale να δίνει τη νίκη στο Notre Dame επί του Mississippi State με ένα τρελό τρίποντο! Η λεπτομέρεια; Η ίδια παίκτρια είχε πετύχει το νικητήριο σουτ και στον ημιτελικό!

Η Arike Ogunbowale είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιo... clutch κυκλοφορεί στις ΗΠΑ! Η τριτοετής γκαρντ του Notre Dame έγραψε ιστορία στον τελικό του NCAA Γυναικών κόντρα στο Mississippi State, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της με 61-58 με ένα τρελό τρίποντο με 1 δέκατο του δευτερολέπτου να μένει για το φινάλε! Η λεπτομέρεια; Πριν από δύο ημέρες είχε στείλει την ομάδα της στον τελικό σημειώνοντας το νικητήριο καλάθι με buzzer-beater στη νίκη του Notre Dame στην παράταση με 91-89 κόντρα στο Connecticut!

Η Arike Ogunbowale λοιπόν έγινε το πρόσωπο της ημέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Κάτι απόλυτο λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι σημείωσε 2 νικητήρια καλάθια σε λιγότερο από 72 ώρες σε ένα Final Four, δίνοντας τον τίτλο στην ομάδα της! Πόσο δημοφιλής είναι πλέον η νεαρή γκαρντ, η οποία φυσικά ανακηρύχθηκε MOP του Final Four; Τόσο που ο Kobe Bryant της έδωσε συγχαρητήρια μέσω twitter!

Για να φτάσει πάντως η Ogunbowale να δώσει τη νίκη στην ομάδα της χρειάστηκε πρώτα να γίνει μία τεράστια ανατροπή, αφού το Notre Dame επέστρεψε από το -15 κόντρα στο Mississippi State! Σαν να ήταν γραφτό να οδηγηθεί το ματς σε αυτό το φινάλε δηλαδή, με το Notre Dame να πανηγυρίζουν στο τέλος τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους στο NCAA σε επίπεδο Γυναικών.

Δείτε το VIDEO με το νικητήριο καλάθι της Ogunbowale, καθώς και ένα δεύτερο VIDEO που δείχνει και τα δύο νικητήρια καλάθια της τριτοετούς γκαρντ:





AP Photo/Ron Schwane
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ