NCAA

Έβαλε σουτ νίκης, οι οπαδοί μπήκαν στο παρκέ, πήραν τεχνική ποινή και έχασαν!

Έβαλε σουτ νίκης, οι οπαδοί μπήκαν στο παρκέ, πήραν τεχνική ποινή και έχασαν!

Ο Γουίλιαμς με τρίποντο στα 0.4'' πήγε να δώσει την νίκη στους Bonnies, αλλά οι φίλαθλοι μπήκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν, με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί τεχνική ποινή και να χάσει το ματς (VIDEO) στη συνέχεια.

Σε αγώνα πρωταθλήματος στο NCAA, το VCU ήταν μπροστά στο σκορ με 65-63, στα 3'2'' πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η επόμενη κατοχή ήταν στους γηπεδούχους Bonnies, οι οποίοι έψαχναν το σουτ, είτε για να νικήσουν, είτε τουλάχιστον για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Στην επαναφορά, ο Μόμπλεϊ έγινε κάτοχος της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, εκείνος ντρίμπλαρε, δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και σχεδόν σε νεκρό χρόνο ευστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στους Bonnies με σκορ 65-66, φτάνοντας μία... ανάσα από την νίκη.

Ένα καλάθι το οποίο το πανηγύρισαν έντονα, τόσο τα μέλη της ομάδας, όσο κυρίως οι φίλαθλοι των Bonnies. Μάλιστα, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, με αποτέλεσμα να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, για να γιορτάσουν την νίκη με τους παίκτες. Όμως, έκαναν το εξής λάθος: δεν είχαν παρατηρήσει πως ο χρόνος δεν είχε τελειώσει και το ματς δεν είχε ολοκληρωθεί. Απέμεναν ακόμη 0'4''.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης, όντας ψύχραιμοι, στη συνέχεια ακολούθησαν πιστά τον κανονισμό και χρέωσαν τους Bonnies με τεχνική ποινή (για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο), με το VCU να ευστοχεί στην βολή. Το ματς, λοιπόν, πήγε στην παράταση (66-66), με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να παίρνουν και την νίκη στο τέλος με 83-77. Οι γηπεδούχοι, ουσιαστικά, έχασαν το ματς μέσα από τα χέρια τους, ύστερα από την βιαστική και απερίσκεπτη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ