NCAA

Επιστρέφουν στις ΗΠΑ από την Κίνα ο Μπολ και οι συμπαίκτες του στο UCLA

Επιστρέφουν στις ΗΠΑ από την Κίνα ο Μπολ και οι συμπαίκτες του στο UCLA

Ο ΛιΆντζελο Μπολ, αδελφός του Λόνζο Μπολ των Λέικερς, και οι δύο συμπαίκτες του στο UCLA - οι οποίοι είχαν συλληφθεί για κλοπή σε μαγαζί στην Κίνα, απελευθερώθηκαν και επιστρέφουν στις ΗΠΑ.

Η περιπέτεια - ή τουλάχιστον ένα μέρος της - των Λιάντζελο Μπολ, Κόντι Ράιλι και Τζάλεν Χιλ στην Κίνα φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της. Οι τρεις παίκτες του UCLA συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία της κλοπής σε κατάστημα στην Σανγκάη , πριν αφεθούν μεν ελεύθεροι, αλλά χωρίς να έχουν το δικαίωμα να φύγουν από την χώρα. Αυτό το κομμάτι ωστόσο φαίνεται ότι λύθηκε.

Μπορεί να χρειάστηκε να επέμβει ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τελικά η κινεζική κυβέρνηση πείστηκε να αφήσει τους τρεις νεαρούς παίκτες, με πληροφορίες της εφημερίδας "Wall Street Journal" να αναφέρουν ότι υπήρξαν μάρτυρες που τους είδαν σε αεροδρόμιο στην Σανγκάη να κάνουν τσεκ-ιν σε πτήση με προορισμό το Λος Άντζελες.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι τι συνέπειες θα υπάρξουν για τους τρεις τους και αν το κολέγιο του UCLA θα τους επιβάλλει κάποια τιμωρία.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ