NCAA

Επέλεξε το Duke o Αρ Τζέι Μπάρετ

Επέλεξε το Duke o Αρ Τζέι Μπάρετ

Ο κατά πολλούς καλύτερος 17χρονος παίκτης στον κόσμο, ο Αρ Τζέι Μπάρετ, πήρε τη μεγάλη απόφαση, ανακοινώνοντας ότι την σεζόν 2018/19 θα αγωνιστεί στο Κολέγιο του Duke.

O Αρ Τζέι Μπάρετ θεωρείται από πολλούς ως ο επόμενος μεγάλος σταρ του ΝΒΑ . Απολύτως λογικά, όλο το NCAA περίμενε με ανυπομονησία την απόφαση του Καναδού guard σχετικά με το Κολέγιο που θα φοιτήσει την σεζόν 2018/19, με τον Μπάρετ να επιλέγει τελικά το Duke!

Ο Μπάρετ είχε προτάσεις από όλα τα μεγάλα Κολέγια στις ΗΠΑ, ανακοινώνοντας πριν από μερικές εβδομάδες ότι είχε καταλήξει σε τρεις επιλογές: Το Duke, το Kentucky και το Oregon. Και, τελικά, διάλεξε το πρώτο, προς ικανοποίηση του θρυλικού προπονητή, Μάικ Σιζέφσκι.

Ο Καναδός γκαρντ κανονικά θα έπρεπε να πάει Κολέγιο την σεζόν 2019/20. Το καλοκαίρι ωστόσο κατάφερε να αλλάξει "τάξη", επισπεύδοντας κατά έναν χρόνο την θητεία του στο Κολέγιο , κάτι που σημαίνει μεταξύ άλλων ότι θα είναι διαθέσιμος για το ντραφτ του 2019 και όχι του 2020 όπως είχε αρχικά υπολογιστεί. Ο γιος του άλλοτε γκαρντ της Δάφνης, Ρόουαν Μπάρετ, θεωρείται ήδη από πολλούς ως το φαβορί για να καταλήξει στο Νο1 του ντραφτ του 2019. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί σε δύο χρόνια από τώρα...

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε μερικά highlights του Μπάρετ και να καταλάβετε γιατί έχει γίνει τόσος θόρυβος για αυτόν:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ