NCAA

Δήλωσε διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft το φαβορί για το Νο1, Άντονι Έντουαρντς

Δήλωσε διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft το φαβορί για το Νο1, Άντονι Έντουαρντς
AP Photo/Mark Humphrey AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Ο Άντονι Έντουαρντς, που κατά πολλούς είναι το φαβορί για το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2020, δήλωσε διαθεσιμότητα, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για το ΝΒΑ.

Η σεζόν στο NCAA ουσιαστικά έχει τελειώσει, οπότε ο Άντονι Έντουαρντς θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσει διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft 2020.

Με την εξάπλωση του κορονοϊού να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στην σκέψη του κόσμου ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, το κατά πολλούς φαβορί για το Νο1 του ΝΒΑ Draft θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσει τις σκέψεις του.

Έπειτα από μόλις μία σεζόν στο κολέγιο του Τζόρτζια, ο Έντουαρντς αισθάνεται έτοιμος για το ΝΒΑ, έχοντας μάλιστα ήδη ανακοινώσει ότι θα τον εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τους Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στεφ Κάρι.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός γκαρντ είχε 19.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με μερικές από τις καλύτερες φετινές στιγμές του Έντουαρντς προκειμένου να καταλάβετε γιατί θεωρείται το φαβορί για το Νο1 το ΝΒΑ Draft 2020:

AP Photo/Mark Humphrey

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ