NCAA

Αυτό το καλάθι το μετράς κύριε διαιτητά...

Αυτό το καλάθι το μετράς κύριε διαιτητά...

Ο Micah Bradford του Valparaiso σημείωσε ένα από τα πιο εξωφρενικά, το πιο τρελά καλάθια που έχουν σημειωθεί από τότε που ξεκίνησε να υπάρχει το άθλημα που λέγεται "μπάσκετ". Η λέπτομέρεια; Δε μέτρησε επειδή ήταν εκπρόθεσμο για... 1 δέκατο του δευτερολέπτου!

Αν κοιτάξει κανείς το play by play του αγώνα των Κολεγίων Valparaiso - Detroit Mercy, το οποίο έληξε με νίκη του πρώτου με 83-63, θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο γεγονός που σημειώθηκε ήταν ένα αμυντικό ριμπάουντ του Micah Bradford του Valparaiso με 4 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του ημιχρόνου. Αυτό που δεν λέει, επειδή σωστά δεν καταγράφηκε, είναι ένα τρίποντο που έβαλε (πολύ) πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Δεν ήταν όμως ένα οποιοδήποτε τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου που σωστά ακυρώθηκε για 1 δέκατο του δευτερολέπτου. Ήταν το πιο τρελό εύστοχο σουτ που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα σουτ που αψηφά σχεδόν κάθε νόμο της φυσικής (!) αλλά δεν μπόρεσε να αψηφήσει τον... χρόνο. Και μόνο όμως για το πώς μπήκε έπρεπε να μετρήσει. Δεν θα πούμε άλλα όμως. Δείτε απλώς το βίντεο και θα καταλάβετε...

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ