Απολογήθηκαν και ευχαρίστησαν τον Τραμπ ο Μπολ και οι συμπαίκτες του

AP Photo/Jae C. Hong

Ο ΛιΆντζελο Μπολ και οι συμπαίκτες του στο UCLA επέστρεψαν στις ΗΠΑ από την Κίνα - όπου είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής - και απολογήθηκαν στον κόσμο, ενώ ευχαρίστησαν τον Ντόναλντ Τραμπ. Τι απάντησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πριν από μία ημέρα ο  Ντόναλντ Τραμπ αναρωτήθηκε μέσω twitter αν οι 3 παίκτες του UCLA (ΛιΆντζελο Μπολ, Κόντι Ράιλι, Τζέιλεν Χιλ) θα τον ευχαριστήσουν επειδή με προσωπικές ενέργειες φρόντισε να επιστρέψουν στις ΗΠΑ από την Κίνα, όπου είχαν συλληφθεί με την κατηγορία τη κλοπής. Τώρα, πήρε την απάντησή του.

Οι τρεις νεαροί παίκτες παρέθεσαν Συνέντευξη Τύπου, όπου απολογήθηκαν για τις πράξεις τους, χωρίς να αμελήσουν να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Τραμπ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την βοήθειά τους. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σπίτι και δεν θα κάνω ξανά το ίδιο λάθος" δήλωσε μεταξύ αλλων ο αδελφός του Λόνζο Μπολ των Λέικερς, ΛιΆντζελο Μπολ, κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, όπου απολογήθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του, με τον Κόνρι Ράιλι να δηλώνει από την πλευρά του "ευχαριστώ τον Πρόεδρο Τραμπ και την Κυβέρνηση που βρήκαν τον χρόνο να παρέμβουν για χάρη μας. Εκτιμάμε που μας βοηθήσατε". Το UCLA ανακοίνωσε ότι απέβαλλε επ' αόριστον τους παίκτες.

Όσο για τον Τραμπ; Φρόντισε μέσω twitter να δείξει την ευχαρίστησή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Στους τρεις παίκτες του UCLA έχω να πω το εξής: Παρακαλώ. Πηγαίντε τώρα και πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping ο οποίος έκανε δυνατή την απελευθέρωσή σας. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΖΩΗ! Να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν πολλά εμπόδια στον μακρύ δρόμο της ζωής".

Δείτε τα σχετικά tweets του Τραμπ, καθώς και το VIDEO με την απολογία των τριών παικτών:

 

 AP Photo/Jae C. Hong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Επιστρέφουν στις ΗΠΑ από την Κίνα ο Μπολ και οι συμπαίκτες του στο UCLA

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΖΟ ΜΠΟΛ

Ο Λιάντζελο Μπολ συνελήφθη για κλοπή στην Κίνα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24