NCAA

Ακόμα ένα Buzzer-beater πίσω από το κέντρο σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Ακόμα ένα Buzzer-beater πίσω από το κέντρο σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Ο Devonte Green του Κολεγίου του Indiana ευστόχησε σε ένα τρελό buzzer-beater (με ταμπλό!) στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με το Northwestern. Το καλύτερο; Η ομάδα του κέρδισε τελικά με έναν πόντο διαφορά, χάρη σε καλάθι και φάουλ στο τέλος του αγώνα!

Στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα έχει αρχίσει να... ξεφεύγει το θέμα με τα σουτ από το κέντρο του γηπέδου τον τελευταίο καιρό. Πριν μερικές ημέρες ο Jonathan Stove του άσημου Κολεγίου του UL Lafayette έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σουτ από το κέντρο του γηπέδου , για να ακολουθήσει ο Micah Bradford με (εκπρόθεσμο) σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου . Τώρα ήρθε η σειρά του Devonte Green (αδελφού του Danny Green των Spurs) να κάνει κάτι αντίστοιχο στον αγώνα με το Northwestern!

O νεαρός γκαρντ λοιπόν στο ημίχρονο του αγώνα έκανε... αυτό:

Με αυτό το καλάθι η Indiana ολοκλήρωσε ένα σερί 10-0, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 36-26. Το παιχνίδι αυτό πάντως είχε τελικά και δραματικό φινάλε, με την Indiana να παίρνει τη νίκη με 63-62 χάρη σε κάρφωμα και φάουλ του Thomas Bryant στο φινάλε του αγώνα, σε μία ακόμα απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα! Δείτε και το τρομερό φινάλε του αγώνα:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ