NBA

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς στο Game 5 με τους Χιτ

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς στο Game 5 με τους Χιτ
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο χρόνος νίκησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δεν θα βρίσκεται απόψε στο παρκέ για το Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Μαϊάμι Χιτ.

Το πάλεψε μέχρι τέλους, όπως το πάλεψε και πριν από δύο μέρες, αυτή τη φορά όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφερε. Το διάστρεμμα στο διάστρεμμα, οι δύο φορές που ο αστράγαλός του γύρισε μέσα σε διάστημα δύο αγώνων, δεν του επέτρεψαν να πατήσει παρκέ στο αποψινό Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Χιτ, με αποτέλεσμα οι Μπακς να πρέπει να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση για να μείνουν ζωντανοί, να μειώσουν στο 3-2 και να περιμένουν την επιστροφή του κορυφαίου τους παίκτη στη δράση.

Ο Greek Freak υποβλήθηκε σε διαδοχικές θεραπείες από το βράδυ της Κυριακής που γύρισε το πόδι του στη δεύτερη περίοδο του Game 4 μέχρι και μερικά λεπτά πριν από το Game 5. Στο τέλος όμως υπερίσχυσε η λογική, καθώς το πόδι του είχε καταπονηθεί σε σημαντικό βαθμό το τελευταίο διάστημα και ο κίνδυνος για έναν νέο τραυματισμό ήταν πολύ υψηλός. Μένει να δούμε τι θα συμβεί σε περίπτωση νίκης των Μπακς, με δεδομένο ότι ο Αντετοκούνμπο θα έχει άλλες δυο μέρες στη διάθεσή του για να διεκδικήσει την επιστροφή του στην πεντάδα των Ελαφιών.

Παρακολουθήστε το Game 5 μέσω του LIVE BLOG του Sport24.gr

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ