NBA

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο απόψε οι Μπακς

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο απόψε οι Μπακς
AP Photo/Paul Sancya AP PHOTO/PAUL SANCYA

Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χάσει το αποψινό εντός έδρας ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ορλάντο Μάτζικ. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Greek Freak.

Την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες και να ξεκουράσει τα γόνατά του θα έχει απόψε (04:00) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς -όπως αναμενόταν- οι Μπακς δεν θα τον χρησιμοποιήσουν στο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ, στο δεύτερο του back-to-back μετά την εκτός έδρας επικράτησή τους επί των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Greek Freak θα έχει έτσι μερικές μέρες για να γεμίσει τις μπαταρίες του, καθώς το επόμενο ματς διεξάγεται τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου στο Σικάγο με τους Μπουλς, ενώ στη συνέχεια οι Μπακς θα ταξιδέψουν λίγο πιο ανατολικά, στην Ιντιανάπολις για να αντιμετωπίσουν τους δυνατούς Πέισερς.

Αμφίβολη θεωρείται, από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Νίκολα Μίροτιτς που πονάει στη γάμπα, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Κρις Μίντλετον που πήρε ανάσες χθες βράδυ στον αγώνα με τους Μάβερικς ώστε να είναι σήμερα πιο... φρέσκος εν τη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ