NBA

Χωρίς Ντουράντ και στον 2o δυτικό τελικό οι Γουόριορς

Golden State Warriors forward Kevin Durant is called for a foul during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα παίξει ούτε στον 2ο αγώνα (17/5, 04:00) των δυτικών τελικών μεταξύ των Γουόριορς και των Μπλέιζερς λόγω του τραυματισμού του στην δεξιά γάμπα.

Οι Γουόριορς τα πηγαίνουν μια χαρά χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ μέχρι στιγμής. Αυτό θα χρειαστεί να κάνουν και στον δεύτερο δυτικό τελικό με τους Μπλέιζερς (17/5, 04:00). Ο 30χρονος φόργουορντ είναι τυπικά "εξαιρετικά αμφίβολος", αλλά σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του Yahoo δεν πρόκειται να τον δούμε στο γήπεδο ούτε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ο "K.D." τραυματίστηκε στην δεξιά γάμπα στο 34ο λεπτό του 5ου αγώνα με τους Ρόκετς και έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά. Οι Γουόριορς επιβίωσαν πάντως και σε εκείνο το ματς χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, απέκλεισαν τους Ρόκετς δύο ημέρες αργότερα και έκαναν εύκολα το 1-0 στους δυτικούς Τελικούς.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ