ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς να ιδρώσουν οι Γουόριορς

Golden State Warriors' Stephen Curry celebrates a score against the Memphis Grizzlies during the first half of an NBA basketball game Monday, Dec. 17, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Οι Γουόριορς έπαιξαν... όσο χρειαζόταν κόντρα στους Γκρίζλις, κερδίζοντας χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα με 110-93. Έγραψαν ιστορία Κάρι και Ντουράντ.

Οι Γκρίζλις ήταν το φαβορί στον αγώνα με τους Γκρίζλις. Η είδηση ότι ο Μάικ Κόνλεϊ δεν θα αγωνιζόταν απλώς έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι πήραν μία άνετη νίκη με 110-93, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 21-10.

Το Γκόλντεν Στέιτ δεν είχε όρεξη για αστεία. Μπήκε λοιπόν στο παρκέ με το πόδι στο γκάζι και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 30-22 και την δεύτερη με 61-38, πατώντας έκτοτε το γκάζι απλώς όποτε... χρειαζόταν για να φτάσει διά περιπάτου στη νίκη.

Στο μεσοδιάστημα, μάλιστα, είδε τους Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράντ να γράφουν ιστορία, με τον μεν πρώτο να "σπάει" το φράγμα των 15.000 πόντων στην καριέρα του στο ΝΒΑ και τον δεύτερο να ανεβαίνει στην 33η θέση των σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Λάρι Μπερντ.

Ο Ντουράντ ήταν μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ των Γουόριορς με 23 πόντους, με τον Κάρι να προσθέτει 20 πόντους και τους Κλέι Τόμπσον και Γιόνας Γερέμπκο από 16 πόντους.

Για τους Γκρίζλις, ο Μαρκ Γκασόλ είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κάιλ Άντερσον 14 πόντους και ο Γκάρετ Τεμπλ 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Χωρίς να ιδρώσουν οι Γουόριορς

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ