NBA

Χτύπησε ο Κάζινς, ανησυχία στους Γουόριορς

Χτύπησε ο Κάζινς, ανησυχία στους Γουόριορς

Συναγερμός στους Γουόριορς, αφού ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο ξεκίνημα του Game 2 με τους Κλίπερς και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς σκόρπισε την ανησυχία στους Γουόριορς. Ο θηριώδης σέντερ αποχώρησε τραυματίας από το Game 2 με τους Κλίπερς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως δεν είναι αισιόδοξες.

Ο Κάζινς τραυματίστηκε μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, όταν έπειτα από κλέψιμο που έκανε προσπάθησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, αλλά ξαφνικά βρέθηκε στο παρκέ πιάνοντας το αριστερό του πόδι. Το πιο ανησυχητικό ήταν πως φάνηκε να τραυματίζεται μόνος του, με το Γκόλντεν Στέιτ να ελπίζει ότι ο βασικός του σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Κάζινς έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν επειδή βρισκόταν σε περίοδο αποθεραπείας λόγω της ρήξης αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον Φλεβάρη του 2018. Στους 30 αγώνες που πήρε μέρος είχε 16.3 πόντους, 8.2 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 25.7 λεπτά συμμετοχής.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον τραυματισμό του Κάζινς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ