Χρήστης του Twitter σε απόγνωση εξαιτίας αγωγής από δικηγόρο του Αντετοκούνμπο

"Εχω στον λογαριασμό μου 37 δολάρια και μου ζητούν 5000" ισχυρίζεται χρήστης του Twitter που χρησιμοποίησε παράνομα το όνομα και το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τώρα βρίσκεται απέναντι στους δικηγόρους του Greek Freak.

Το ποσό των 5000 δολαρίων ζητά μέσω αγωγής το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο από χρήστη του Twitter που χρησιμοποίησε παράνομα το πρόσωπο και το "Greek Freak" για να πουλήσει προϊόντα στο διαδίκτυο. Ο @pmabucks δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τους δικηγόρους του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, στους οποίους εξήγησε πως βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν έχει το συγκεκριμένο ποσό για να προχωρήσει σε συμφωνία ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια.

"Απέσυρα όλα τα αντικείμενα που είχαν δημοσιευθεί. Έδειξα τα έσοδα που είχα, τα οποία ήταν μόλις 27 δολάρια, με τα 13 από αυτά να καταλήγουν σε εμένα. Πραγματικά έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό μόλις 37 δολάρια και δεν μπορώ να πληρώσω ένα τέτοιο ποσό. Θα με καταστρέψει. Δημοσιεύοντας αυτή την ιστορία ελπίζω ότι ο Γιάννης θα τη δει και θα κάνει κάτι. Ξέρω τι άτομο είναι και πραγματικά πιστεύω ότι δεν γνωρίζει όσα γίνονται. Σας παρακαλώ, αν υπάρχει τρόπος να το δει, θα με βοηθήσει πολύ" έγραψε στο Twitter ο @pmabucks.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.