NBA

Χορστ: "Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρήσαμε να πάρουμε τον Θανάση Αντετοκούνμπο"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζον Χορστ, general manager των Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletic.

Η απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο από τους Μπακς αιφνιδίασε πολλούς στο ΝΒΑ και στην Ελλάδα. Στο Μιλγουόκι, πάντως, όχι. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον Τζον Χορστ οι Μπακς είχαν εδώ και πολύ καιρό στη λίστα τους τον 27χρονο διεθνή σμολ φόργουορντ. Αυτό το καλοκαίρι ήταν απλά η πρώτη φορά που οι προσπάθειές τους να τον αποκτήσουν, είχαν αίσιο τέλος .

" Αυτή είναι η προφανής και εύκολη απάντηση (για το ότι είναι αδερφός του Γιάννη). Η αλήθεια είναι ότι ο Θανάσης είναι ένας παίκτης που επιλέχθηκε στο Draft νεαρός, πριν γνωρίσουν όλοι τον Γιάννη, και επιλέχθηκε λόγω της αθλητικότητας, της σκληράδας και του πάθους με το οποίο αγωνίζεται", τόνισε ο general manager των "ελαφιών" στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletic.

" Είναι τρομερός αθλητής, παίζει σκληρά, αμύνεται σε υψηλό επίπεδο και είχε ωραία εξέλιξη στην Ευρώπη. Ίσως να τον προσέξαμε λόγω του επιθέτου του, αλλά τον παρακολουθούμε πολύ, τον μελετήσαμε, μιλήσαμε γι αυτόν πολύ. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρήσαμε να πάρουμε τον Θανάση στο ρόστερ μας, είναι απλά η πρώτη φορά που το καταφέραμε", υπογράμμισε ο Χορστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ