Το ΝΒΑ επανέφερε τους Χιούστον Ρόκετς στην πραγματικότητα

AP Photo/David Zalubowski

Το ΝΒΑ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση/διαδικασία για το κάρφωμα του Τζέιμς Χάρντεν στο παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που δεν μέτρησε ποτέ.

Τέσσερις μέρες μετά το παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τη φάση που έγινε... viral με το κάρφωμα του Τζέιμς Χάρντεν που δεν μέτρησε ποτέ (λανθασμένα), το ΝΒΑ ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία για το θέμα. Το Χιούστον κατέθεσε αίτημα για να ξαναπαιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Άνταμ Σίλβερς τούς προσγείωσε όμως (όπως αναμενόταν) στην πραγματικότητα.

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα επανάληψης του αγώνα, παραδέχθηκε βέβαια πως οι διαιτητές δεν έκαναν ορθή εφαρμογή των κανονισμών. Όπως αναφέρεται μάλιστα "υπήρχε αρκετός διαθέσιμος χρόνος στο παιχνίδι για να ξεπεραστεί αυτό το λάθος".

Θυμίζουμε πως παρά το +13 εκείνης της στιγμής, το Χιούστον είδε το παιχνίδι να πηγαίνει σε δύο παρατάσεις και, εν τέλει, να το χάνει!

AP Photo/David Zalubowski

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η άλωση της Κωνσταντινούπολης έφτασε στο Netflix

Μωάμεθ εναντίον Μαρμαρωμένου Βασιλιά, οσκαρικό Jojo Rabbit, σατανική Sabrina και η θριαμβευτική επιστροφή του Captain Picard στο Star Trek.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS