NBA

Χειρουργήθηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον, μένει έξι έως οκτω εβδομάδες εκτός δράσης

Χειρουργήθηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον, μένει έξι έως οκτω εβδομάδες εκτός δράσης
AP Photo/Steve Marcus AP PHOTO/STEVE MARCUS

Ρήξη μηνίσκου υπέστη τελικά ο Ζάιον Γουίλιαμσον, που χειρουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/10) και θα μείνει εκτός δράσης για έξι έως οκτώ εβδομαδες.

Τελικά οι "αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης" θα είναι έξι έως οκτώ για τον Ζαιον Γουίλιαμσον, που σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πέλικανς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο για να αντιμετωπίσει τη ρήξη μηνίσκου που τον ταλαιπωρούσε εδώ και λίγες μέρες .

Οι παραγοντες της ομάδας της Νέας Ορλεάνης ήξεραν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το πόδι του αθλητή που επέλεξαν στο νούμερο 1 του NBA Draft 2019, ήξεραν όμως ότι είχε αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο, αυτό της ρήξης χιαστού που θα τον κρατούσε εκτός δράσης για όλη τη σεζόν.

Το θετικό είναι πως στη Νέα Ορλεάνη έχουν αρκετούς ικανούς παίκτες στο ρόστερ τους ώστε να καλύψουν το κενό του Γουίλιαμσον, παίκτες όπως ο Νικολό Μέλι και ο Ντέρικ Φέιβορς, ακόμη και ο Ντάριους Μίλερ με τον Τζάκσον Χέιζ μπορούν να παίξουν στο τέσσερα μέχρι ο εκρηκτικός Ζάιον να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ.

Αν χάσει έξι εβδομάδες, θα λείψει από 20 αγώνες. Αν χρειαστεί να περιμένει για οκτώ εβδομάδες, θα λείψει από 28-30 αγώνες. Και κάπως έτσι η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ