NBA

Χειρουργείο για Γκρίφιν

Detroit Pistons' Blake Griffin (23) is defended by Los Angeles Clippers' Danilo Gallinari (8) during an NBA basketball game between Los Angeles Clippers and Detroit Pistons Saturday, Jan. 12, 2019, in Los Angeles. The Pistons won 109-104. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Οι Πίστονς ανακοίνωσαν ότι ο Μπλέικ Γκρίφιν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα μείνει για μερικούς μήνες εκτός δράσης.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν πέρασε για ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου. Ο All Star φόργουορντ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, με τους Πίστονς να ανακοινώνουν ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση πριν το ξεκίνημα της σεζόν 2019/20.

Ο Γκρίφιν είχε σεζόν καριέρας φέτος, αριθμώντας 24.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος σε 75 αγώνες, τους περισσότερους που αγωνίστηκε σε μία σεζόν την τελευταία πενταετία. Προς το τέλος της σεζόν ωστόσο είχε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους τέσσερις από τους τελευταίους έξι αγώνες των Πίστονς στην κανονική περίοδο, αλλά και από τους δύο πρώτους αγώνες των playoffs κόντρα στους Μπακς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός δεν είναι ο πρώτος τραυματισμός του Γκρίφιν στο αριστερό πόδι. Στο παρελθόν ο ταλαντούχος γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο (2 φορές), κάταγμα στην επιγονατίδα, ρήξη μηνίσκου, μερική ρήξη τετρακεφάλου και θλάση στον δικέφαλο, δείγμα της ευαισθησίας του ποδιού του.

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ