NBA

Χάρντεν για το tweet του Μόρεϊ: "Ζητάμε συγγνώμη, αγαπάμε την Κίνα"

Χάρντεν για το tweet του Μόρεϊ: "Ζητάμε συγγνώμη, αγαπάμε την Κίνα"
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Τζέιμς Χάρντεν ζήτησε συγγνώμη από τους Κινέζους φίλους του ΝΒΑ για το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ, δηλώνοντας πως αγαπάει την Κίνα.

Αυθόρμητος ή οχι, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε να πει ένα πράγμα με αφορμή το tweet του Ντάριλ Μορεϊ για το Χονγκ Κονγκ που διέλυσε τις σχέσεις των Ρόκετς με την Κίνα και παράλληλα υποχρέωσε ακόμα και το ΝΒΑ σε απολογία. Λυπάται.

Με τους Ρόκετς να έχουν βρεθεί στο επίκεντρο, ο σταρ της ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν. Και, έχοντας στο πλευρό του τον Ράσελ Γουέστμπρουκ ενώ έκανε δηλώσεις, ήταν ιδιαίτερα λακωνικός, αλλά και αρκετά ξεκάθαρος.

" Ζητάμε συγγνώμη. Αγαπάμε την Κίνα" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Λατρεύουμε να παίζουμε στην Κίνα. Και οι δυο μας (σ.σ εννοούσε τον Γουέστπρουκ που ήταν μαζί του) πηγαίνουμε στην Κίνα μία ή δύο φορές τον χρόνο. Μας στηρίζουν και το εκτιμάμε αυτό".

Το κατά πόσο ο Χάρντεν ένιωσε πραγματικά την ανάγκη να τα πει όλα αυτά ή υποχρεώθηκε δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα εξακολουθεί να έχει τεράστιες διαστάσεις σε όλα τα επίπεδα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ