NBA

Χάρντεν για τα double-team στο κέντρο του γηπέδου: "Μάλλον κάνω κάτι καλά"

Χάρντεν για τα double-team στο κέντρο του γηπέδου: "Μάλλον κάνω κάτι καλά"
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ότι θεωρεί κολακευτικό ότι πλέον οι αντίπαλες ομάδες του κάνουν συνεχώς double-team ακόμα και στο κέντρο του γηπέδου, λέγοντας ότι μάλλον κάτι κάνει καλά για να συμβαίνει αυτό.

Ο Τζέιμς Χάρντεν βλέπει όλο και περισσότερες ομάδες να του κάνουν συνεχώς double-team, πολύ συχνά ακόμα και την στιγμή που περνάει το κέντρο του γηπέδου. Αυτό συνέβη και στον αγώνα με τους Νάγκετς ( νίκη με 130-104), με τον ίδιο να δείχνει ότι δεν τον πειράζει αυτό. Τουναντίον, το θεωρεί κομπλιμέντο.

" Σίγουρα το θεωρώ κομπλιμέντο" δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη επί των Νάγκετς, για να συμπληρώσει: " Εγώ και ο κόουτς Ντ' Αντόνι συζητάμε συνεχώς για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον κάνω κάτι καλά".

Αυτή η στρατηγική έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, με τις ομάδες να το δοκιμάζουν όλο και πιο συχνά. Κι αν στην αρχή αυτό φαινόταν να είναι πρόβλημα, σταδιακά ο ίδιος και οι Ρόκετς δείχνουν να το συνηθίζουν αυτό. " Είμαστε πιο προετοιμασμένοι πλέον. Το έχουμε δει αρκετές φορές και τα υπόλοιπα παιδιά ξέρουν τι να κάνουν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρντεν.

Την φετινή σεζόν ο Χάρντεν έχει 28.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 37.5 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ