NBA

Χάρντεν: Έσπασε τα ρεκόρ με 24 βολές, μαζί και τα... καλάθια με τον Γουέστμπρουκ

Χάρντεν: Έσπασε τα ρεκόρ με 24 βολές, μαζί και τα... καλάθια με τον Γουέστμπρουκ
AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 50 πόντους απέναντι στους Σπερς, οι μισοί -σχεδόν- εξ αυτών ήρθαν από βολές, με τον σταρ των Ρόκετς να γράφει ρεκόρ! Ο διάλογος με οπαδό για τις βολές και τα... σπασμένα με τον Γουέστμπρουκ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε 50, ή πιο σωστά... 52 πόντους, στο παιχνίδι που ανέδειξε νικητές τους Σπερς επί της ομάδας του Χιούστον, με τους 24 εξ αυτών να σημειώνονται από τη γραμμή των βολών.

Με αυτές οι 24 βολές στις οποίες ευστόχησε ο σταρ των Ρόκετς (σε 24 εκτελεσμένες, δηλαδή 100% ευστοχία) ισοφάρισε το ρεκόρ που κατείχε ο ΝτεΡόζαν από τις 4 Μαρτίου του 2016, στο ματς των Ράπτορς με τους Μπλέιζερς.

Μάλιστα, στη διάρκεια του αγώνα και πριν ο Χάρντεν πάρει τη θέση τοιυ στη γραμμή για να εκτελέσει ακόμα ένα ζευγάρι βολών, ένας φίλαθλος των Σπερς, τού φώναξε: "Κανένας δεν θέλει να βλέπει διαγωνισμό βολών", με τον άσο των Ρόκετς να τού απαντά: "Ούτε φάουλ θέλει να βλέπει".

Να σημειωθεί βέβαια πως ο Χάρντεν δεν ήταν σε καλή βραδιά από πλευράς ευστοχίας, παρά τους πόντους που πέτυχε. Είχε 11/38 σουτ (4/20 τρίποντα), ενώ αν αξιολογηθεί μαζί με τον Γουέστμπρουκ ως οι δύο σταρ των Ρόκετς, τότε μιλάμε για τραγικά ποσοστά, αφού ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 7/30 σουτ (1/6 τρίποντα). Έτσι, οι δύο παίκτες είχαν συνολικά 18/68 σουτ!

Photo Credits: AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ