ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάρντεν από άλλο πλανήτη, κέρδισε μόνος του τους Λέικερς με 50αρα και triple-double!

Houston Rockets' James Harden (13) reacts after dunking the ball against the Los Angeles Lakers during the first half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 13, 2018, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Μυθική εμφάνιση από τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε 50 πόντους και triple-double κόντρα στους Λέικερς (!) οδηγώντας τους Ρόκετς στη νίκη με 126-111!

Οταν ο Τζέιμς Χάρντεν παίζει έτσι, οι Ρόκετς δεν μπορούν να χάσουν από κανέναν. Ο MVP της περσινής σεζόν είχε μία εμφάνιση επιπέδου... MVP κόντρα στους Λέικερς, δίνοντας ένα μοναδικό σόου κόντρα στους Λέικερς, οδηγώντας το Χιούστον στη νίκη με 126-111.

Ο Χάρντεν ήταν απλώς ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 50 πόντους με 14/26 σουτ, 18/19 βολές, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, στο 37ο triple-double της καριέρας του και 4ο που συνοδεύτηκε από 50αρα, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ! Για την ιστορία, οι μόνοι άλλοι παίκτες που έχουν καταφέρει να έχουν τουλάχιστον 2 παιχνίδια με +50 πόντους σε triple-double είναι οι Ράσελ Γουέστμπρουκ (3), Γουίλτ Τσάμπερλεν (2) και Έλτζιν Μπέιλορ (2).

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 29 πόντους, ο Κάιλ Κούζμα 24 πόντους και ο Λανς Στέφενσον 17 πόντους.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ... ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΕΤΣ

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα του αγώνα. Καμία δεν μπόρεσε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά και το αποτέλεσμα ήταν το τέλος της δεύτερης περιόδου να βρει τους Ρόκετς να προηγούνται με 62-56 και την τρίτη με 90-88.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε περίπου μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου, όταν οι Λέικερς πέρασαν μπροστά με 101-99. Κάπου εκεί όμως ήρθε η... έκρηξη των Ρόκετς. Με τον Χάρντεν στον πάγκο, το Χιούστον έτρεξε ένα σερί 8-0 για να ξεφύγει με 107-101. Λίγο αργότερα, με το σκορ στο 109-104, ο Χάρντεν πέρασε στο παρκέ και τα υπόλοιπα ήταν... ιστορία, με τον "Μούσια" να σημειώνει τους 15 από τους τελευταίους 17 πόντους των Ρόκετς και να δίνει την ασίστ στον Καπέλα για τους άλλους 2 πόντους (!) οδηγώντας το Χιούστον στη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Χάρντεν από άλλο πλανήτη, κέρδισε μόνος του τους Λέικερς με 50αρα και triple-double!


AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ