NBA

Χάουαρντ για Λέικερς: "Ευλογημένος που επέστρεψα, θέλω μία νέα αρχή"

Χάουαρντ για Λέικερς: "Ευλογημένος που επέστρεψα, θέλω μία νέα αρχή"
AP Photo/Al Drago AP PHOTO/AL DRAGO

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Λέικερς ο Ντουάιτ Χάουαρντ δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός που επέστρεψε στους Λέικερς, τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την άποψη του κόσμου για αυτόν.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να επιστρέψει στους Λέικερς, αφού είχε αποχωρήσει με άσχημο τρόπο το καλοκαίρι του 2013. Έξι χρόνια αργότερα ωστόσο έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του βετεράνου σέντερ.

Μιλώντας για πρώτη φορά από τότε που συμφώνησε με τους Λέικερς (το συμβόλαιό του είναι μη εγγυημένο), ο Χάουαρντ ήταν πιο ταπεινός από ποτέ, δείχνοντας έτοιμος να αλλάξει την άποψη του κόσμου για αυτόν.

" Αισθάνομαι ευλογημένος που επέστρεψα. Είναι μία σπουδαία εμπειρία" δήλωσε στην αρχή ο Χάουαρντ, ο οποίος είχε να πει κάτι για τους φιλάθλους των Λέικερς: " Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους. Λατρεύω την πόλη του Λος Άντζελες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανέναν στην ομάδα, απλώς πήρα μία απόφαση τότε. Όλοι θέλουμε μία νέα αρχή.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που έφυγα, το 2020 θα είναι εφτά χρόνια... Πιστεύω στους αριθμούς. Το εφτά είναι για τα νέα ξεκινήματα. Ανυπομονώ για μία νέα αρχή με τους φιλάθλους και όλους γενικά. Θέλω να δείξω πόσο αποφασισμένος είμαι να προσθέσουμε ακόμα ένα λάβαρο πρωταθλήματος στο Λος Άντζελες".

Κλείνοντας, ο Χάουαρντ ανέλυσε το πώς έχει αλλάξει ως άνθρωπος: " Αυτό το καλοκαίρι ήταν σημαντικό για εμένα. Είχα την ευκαιρία μείνω λίγο μόνος μου. Δεν έμεινα μακριά από τον κόσμο, απλώς ήθελα να γίνω ένα με τον εαυτό μου και να βρω ισορροπία. Τα προβλήματά μου δεν είχαν σχέση με το μπάσκετ. Απλώς είχα προβλήματα στην προσωπική μου ζωή. Πνευματικά, ψυχολογικά, σωματικά. Τα αντιμετώπισα όμως και είμαι πιο δυνατός πλέον".

AP Photo/Al Drago

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ