NBA

Χαμός στους Λέικερς, τσακώθηκαν στα αποδυτήρια Γουόλτον και παίκτες!

Χαμός στους Λέικερς, τσακώθηκαν στα αποδυτήρια Γουόλτον και παίκτες!
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Το κλίμα στους Λέικερς ήταν βαρύ μετά την ήττα από τους Γουόριορς, με σειρά δημοσιευμάτων στις ΗΠΑ να αναφέρει ότι οι βετεράνοι παίκτες είχαν έντονη λογομαχία με τον Λιουκ Γουόλτον!

Ηττες, φήμες ανταλλαγών, ένας προπονητής υπ' ατμών και το κλασικό παράπονο του μικρού χρόνου συμμετοχής κάποιων παικτών. Το... κοκτέιλ των Λέικερς είναι εκρηκτικό τις τελευταίες εβδομάδες, με την ήττα από τους Γουόριορς (101-115) , που ήρθε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μην αγωνίζεται για λόγους ξεκούρασης, να αποδεικνύεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής... όλων στην ομάδα.

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων από τις ΗΠΑ, λοιπόν, μετά το τέλος του αγώνα ο Λιουκ Γουόλτον είπε στην ομιλία τους στους παίκτες ότι πρέπει να είναι πιο ομαδικοί και να μην παίζουν εγωιστικά. Αυτή η επισήμανσή του όμως δεν άρεσε σε κάποιους, με τους Μάικλ Μπίσλεϊ και Τζαβέιλ ΜακΓκί να ξεσπούν και να απαντούν, την ίδια στιγμή που κάποια δημοσιεύματα θέλουν και τον Λανς Στίβενσον να εμπλέκεται στον τσακωμό - με τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι Μπίσλεϊ και ΜακΓκί ξέσπασαν για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τους, αλλά και τα - για τους ίδιους - περίεργα ροτέισον του τεχνικού των Λέικερς, ενώ κάποια στιγμή στην κουβέντα μπήκε και ο Τζος Χαρτ! Αξίζει να αναφερθεί ότι τα μέσα που είναι λίγο πιο... κοντά στους Λέικερς θέλησαν να υποβαθμίσουν ό,τι έγινε, υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό το σκηνικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία συνηθισμένη διαφωνία έπειτα από ήττα.

Όπως και να έχει, τα πράγματα δεν δείχνουν καλά στους Λέικερς αυτή τη στιγμή. Η ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση της Δύσης, οι μισοί παίκτες του ρόστερ διαβάζουν το όνομά τους να εμπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγής για χάρη του Άντονι Ντέιβις και ο Γουόλτον ξέρει ότι σταδιακά χάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Το θέμα είναι τι θα ακολουθήσει πλέον, με πολλούς να αναρωτιούνται πλέον ποια θα είναι η σύσταση του ρόστερ μετά την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών (7 Φεβρουαρίου).

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ