NBA

Χαμός και γενικευμένη σύρραξη στο Νικς - Γκρίζλις

Χαμός και γενικευμένη σύρραξη στο Νικς - Γκρίζλις

Ο Έλφριντ Πέιτον έφερε... πανικό στο Νικς - Γκρίζλις, αφού εκνευρίστηκε από ένα κλέψιμο του Κράουντερ και τον έσπρωξε εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη.

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα στο Νικς - Γκρίζλις ( νίκη των δεύτερων με 127-106), με αποτέλεσμα στο τέλος η κατάσταση να ξεφύγει τελείως και να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη λόγω ενός σπρωξίματος του Έλφριντ Πέιτον στον Τζα Κράουντερ.

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με το παιχνίδι να έχει κριθεί και να βρίσκεται στο τελευταίο λεπτό, ο Ντίλον Μπρουκς έκανε το σκορ 124-106 με τρίποντο. Τότε ήταν που ο Κράουντερ εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα των απογοητευμένων Νικς και έκλεψε τη μπάλα, πηγαίνοντας αμέσως στην γωνία για να επιχειρήσει τρίποντο. Αυτό όμως εκνεύρισε τον Πέιτον, που τον έσπρωξε και τον έσπρωξε εκτός παρκέ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη.

Με τα νεύρα να έχουν ξεφύγει, οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Πέιτον και Κράουντερ, αλλά και τον Μάρκους Μόρις των Νικς - που έσπρωξε εκτός φάσης τον Ζα Μοράντ - και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα.

Δείτε το VIDEO με την σύρραξη:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ